Travel Gate Sweden

Välkommen till Travel Gate Sweden

Vi tar dig och din grupp till äventyret!

Kopparhatten Söderåsen Photo AbelsonTravel Gate Sweden hjälper dig hitta spännande arrangemang för företag och grupper. Här kan du hitta färdiga program och event på olika teman och olika regioner.
Det ska vara bekvämt, enkelt och tryggt att anlita oss för både svenska företag och utländska besökare.

Ray of tomatoesHär på hemsidan finns reseprogram från 3 dagar till 10 dagar. Vi räknar med att många internationella arrangörer och företag behöver hjälp att hitta det bästa av Sverige. Därför är all beskrivning på hemsidan på engelska. Skåne och Öresundsregionen har fått ett stort utrymme eftersom här finns så många gömda smultronställen – och vårt kontor finns mitt ibland dem!

Windmill and Biking Vill du ha hjälp med arrangemang utomlands har vi idag fantastiskt duktiga partners  i olika länder som gör som vi: Plockar fram det bästa erbjudandet i olika delar av världen. Och det mest spännande programmet.

Utomlands blir det allt vanligare med en personlig reseplanerare som befriar dig från ändlösa sökningar på nätet efter passande resmål. Det blir också många gånger billigare och en högre kvalité eftersom vi samarbetar och har avtal med de bästa hotellen och restaurangerna oavsett storlek och prisklass. Vi är oberoende och kan plocka de bästa russinen ur kakan ofta en blandning av stort och smått.

Vill du sätta ihop ditt program själv i Sverige hittar du massor med tips på den här hemsidan. Här finns både färdiga paket och små nyhetstips under ”News”.

Shopping in CopenhagenHar du utländska vänner och affärsbekanta är detta ett bra sätt att komma Sverige lite närmare (även om de landar i Köpenhamn).

Vi hörs till semestern, företagets kick off, sommarfesten eller konferensen – året runt, alla dagar!

Britt-Marie Andrén
Travel Gate Sweden
Lerbergets Byaväg 59
263 52 Lerberget

+46 70758 65 39
bma @ travelgatesweden.se

Tree House Sandhammaren by JochrEn personlig rese- och konferensarrangör på nätet som hellre tar dig till Sverige än från.

 

Pin It on Pinterest

Share This