Travel Gate Sweden

DMC: Inkommande utländska turister

Travel Gate Sweden (TGS) har sin bas i Skåne och Öresundsregionen. Uppgiften är att hjälpa utländska researrangörer och deras kunder att upptäcka och uppleva kultur och natur i Sverige och närliggande destinationer. Framförallt inriktar vi oss på konferenser och belöningsresor från hela världen. Vi tar fram program och bokar transfers, guider, restauranger, boende samt upplevelser utöver det vanliga. Snabba offertsvar, lokalt samarbete och kreativitet är några viktiga ingredienser. Vi hjälper även svenska företag att ta hand om sina internationella besökare – och de svenska företagen själva naturligtvis.

Vilka värden kan TGS tillföra?
Vi skaffar nya kunder till besöksnäringen och dess företrädare för olika aktiviteter. Vi sparar tid för alla inblandade och förenklar kontakter med hela världen. Tillsammans koordinerar, utvecklar och förädlar vi erbjudanden och arrangemang till färdiga reseprodukter – huvudsakligen inom Sverige. Kvalitet, kreativitet och flexibilitet i kombination med stor gästfrihet och omtanke är ledord.

Vi erbjuder konsulttjänster
Work shop – en dags praktiskt grupparbete med paketering av resor.
Projektledning för destinationsutveckling, bl.a utveckling av Kullaleden, en ny etapp inom Skåneleden runt Kullahalvön och Kullaberg. Hösten 2014 skrev Britt-Marie Andrén boken Kullaledsmetoden, att bygga, organisera och utveckla en led.
Marknadsföring och försäljning internationellt. Travel Gate Sweden anmäler och registrerar resepaket till svenska turistsajter och guider, samt tar fram och distribuerar pressinformation till svensk och internationell press.
Incoming – samordning och kontakt med utländska researrangörer/turoperatörer.

www.travelgatesweden.se
Travel Gate Sweden marknadsför Sverige och Skandinavien genom webbplatsen www.travelgatesweden.se.

Kontakta mig för en diskussion om hur du kan få fler internationella gäster.

Travel Gate Sweden
Britt-Marie Andrén
Lerbergets byaväg 59
S-263 52 Lerberget

0707586539
info@travelgatesweden.se
Skype “Travelgatesweden”

Pin It on Pinterest

Share This